Kiyo D Lite - Lézer előrejelző szett

Kiyo D Lite - Lézer előrejelző szett
Beépíthető, nagy hatótávolságú lézerfejek 2 szenzorral
Bruttó ár:
29901 Ft
Leírás:

- A termék (külső érzékelős lézer detektor) CE minősítéssel és tökéletes magyarországi finomhangolással rendelkezik (Fáma II, Fáma III, SCS-101, SCS-102A, SCS-102B, SCS-103, stb...)
- Ami viszont a legfontosabb, hogy Mo-on a radardetektorral együtt érdemes használni. Abban a pillanatban megszólal, ahogy ráteszik a sofőrre a lézer jelet (pl. az SCS-103-asat is).
- Mivel az SCS-103 egy fotó lézer, ami azt jelenti, hogy pl. 70méteren készít egy fotót, de a lézer jel akár 200-500 méterre is eljut, így ezzel az eszközzel valóban megelőzhető a büntetés.


Jellemzők:
- 2db nagy látószögű, kisméretű szenzor
- Némítási funkció
- Digitális jelfeldolgozás
- Fontos: a radar- és lézerdetektor sok esetben nem szólal meg, hiszen a lézernek nagyon kicsi a szórása és a rendőr csak a rendszámtáblára vagy max az emblémára teszi a jelet, így a detektornak (még ha egy 100.000 ft-os készülékről is beszélünk) sokszor esélye nincs. Ezzel a készülékkel viszont a lehető leghatásosabb az előjelzés, hiszen ez a lökhárítóba kerül felszerelésre.
Nincs téves riasztás, viszont minden lézerre van riasztás (ellentétben ugye a szélvédőre rakott detektorral, ami nem mindig tud jelezni, hiszen sokszor nem is érzékeli a lézer jelet).